Министерство на транспорта и съобщенията обяви официално списъка с

...
</TD
> Министерство на транспорта и съобщенията обяви официално списъка с
Коментари Харесай

Наплив от желаещи да управляват летище Пловдив

Министерство на превоза и известията разгласи публично листата с позволените претенденти в състезанието за възлагане на ръководството на " Летище Пловдив " ЕАД., предава Plovdiv24.bg .

За представители на страната документи са подали Владимир Панайотов Зайков; Андрея Николов Андреев; Виктор Николаев Налбантов; Дойчин Генов Ангелов; Красимир Георгиев Пешев; Михаил Светославов Благомиров; Николай Йорданов Бозев; Пламен Димитров Спасов; Стефан Иванов Христозов; Тодор Димитров Шопов.

За самостоятелен член кандидатстват Владимир Панайотов Зайков; Виктор Николаев Налбантов; Дойчин Генов Ангелов; Красимир Георгиев Пешев; Николай Йорданов Бозев; Пламен Димитров Спасов; Стефан Иванов Христозов; Тодор Лилов Чонов; Тодор Димитров Шопов.

Според конкурсните условия, участниците би трябвало да имат висше обучение, степен " магистър ", по необятен набор специалности, в това число педагогика, философия, политология, математика и информатика, национална сигурност. Изисква се минимум пет години опит на управителна служба и се прецизира, че за управителен опит се приема даже опит като началник или заместник-ръководител или основна роля (експерт) в план в региона на летищната инфраструктура.

Конкурсът ще се организира в две елементи: писмена и джука. 

В писмената част претендентите показват идея за развиване на предприятието с размер до 5 страници. Тя би трябвало да съдържа оценка на актуалното положение на предприятието и съответни и постижими цели, посока и принадлежности за развиване на предприятието за интервал от 3 години. В концепцията си претендентите показват и своя принос към ръководството на предприятието. Концепцията на определения претендент става част от контракта за възлагане на ръководството. 

До устната част на състезанието се позволяват претенденти, които са получили минимум 20 точки. По време на изявлението ще се задават въпроси по отношение на посоката и инструментите за развиване на предприятието, разказани в концепцията на съответния претендент. Резултатите от събеседването стават част от отговорностите на определения претендент, уредени в контракта за възлагане на ръководството.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР