Международен панаир Пловдив очаква най-силното издание на трите международни изложби

...
</TD
>Международен панаир Пловдив очаква най-силното издание на трите международни изложби
Коментари Харесай

Силно и мащабно издание на Агра, Винария и Фудтех през 2024

Международен панаир Пловдив чака най-силното издание на трите интернационалните изложения – АГРА, ВИНАРИЯ и ФУДТЕХ, следващата година. Те се организират дружно за девети път и оформят мегафорум за агробизнес и храни без аналог на Балканите. Оптимистичните упования се базират на подадените досега поръчки за присъединяване и наетите площи. По данни на комерсиалния отдел на Панаира има растеж от 30 % и на двата индикатора спрямо предишното издание. Това постанова строителство на повече щандове и разширение на експозициите в спомагателни покои.

Предстоящото издание ще затвърди форума като най-голямото икономическо събитие за земеделие, лозарство, винарство и хранителна промишленост в Югоизточна Европа. Традиционно то притегля производители и търговци с опциите за пряк маркетинг измежду многохилядна публика и бизнес договаряне с контрагенти и гости от целия свят.

Деветото издание се осъществя още веднъж под егидата на Министерството на земеделието. Партньори в организацията на Международен панаир Пловдив са АГРОТЕХ, Селскостопанската академия, Съюзът на енолозите, Университетът за хранителни технологии, браншови организации и търговски камари.

АГРА 2024 обгръща всички браншове на земеделието: просвета, процедура, технологии, техника, артикули, нововъведения и услуги в земеделието и отглеждането на животни. Посетителите ще видят съвременна земеделска техника, голямо многообразие на семена, зеленчуков разсад и овощни дръвчета, градинарски и фермерски инвентар, торове и препарати за растителна отбрана, високи технологии в земеделието, поливни уреди и автоматизирани системи за всеки стадий от производството на земеделска продукция навън и в оранжерии, машини и уреди за отглеждане на животни.

Всичко за дребното персонално стопанство, за междинни и огромни ферми, за агробизнеса и обвързваните действия ще бъде налично в Международен панаир Пловдив от 20 до 24 февруари 2024 година Развитието на АГРА като ревю за нововъведения в региона на агробизнеса дефинира възходящия тренд на изложбата и нейните мащаби. Конкурсът за нововъведения е неизменима част от богатата съпътстваща програмата и по предписание е обект на необятен публичен, професионален и медиен интерес.

Международните изложения ВИНАРИЯ 2024 и ФУДТЕХ 2024 ще посрещнат изложителите и посетителите с атрактивна визия и нова локация. Градът на виното и деликатесите към този момент се построява в просторната Палата №8, а софтуерната зона остава в Палата №11. 31-ото издание на изложбата за лозарство и винарство ще показа обичайни и одобрени винарни, бутикови мазета от разнообразни райони и страни. Любители и експерти ще се насладят на презентации и дегустации на елегантни виновност от целия свят, маркови алкохоли, екзотични питиета, екстравагантни и смели комбинации на аромати и усети.

За първи път Международен панаир Пловдив обезпечава на изложителите винопроизводители присъединяване с един свои артикул в Международния конкурс " Златен ритон “. Той се провежда по международни критерии и се организира в партньорство със Съюза на енолозите в България и Университета по хранителни технологии. Наградите " Златен ритон “ от ВИНАРИЯ са най-престижните оценки във винопроизводството и гаранция за международно качество. Посетителите ще имат опция да опитат от виновността с влиятелния приз. Едновременно с това ще се включат и в най-очаквания и мечтан за всички издания конкурс – Изборът на потребителя.

Той е запазената марка на ФУДТЕХ – най-динамично разрастващата се галерия за първични материали и храни от целия свят. 29-ото издание на форума ще впечатли с гурме деликатеси и тънки мезета с достоверен български усет и генезис. Отново ще бъдат показани меса и месни консерви от екологично чисти региони по разнородни предписания. Сирена, кашкавали и млечни артикули от фамилни мандри и екостопанства са измежду експонатите на изложбата. Сладка и мармалади, шоколадови и захарни произведения (в естествени и плодови вариации), тахани, растителни масла, лютеници, сосове и разядки. Богата гама от пикантни, екзотични или натурални артикули са част от каталога, който дава обещание детонация от усети на ФУДТЕХ 2023.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР