Машина с огромна метална топка на синджир започна да разрушават

...
</TD
>Машина с огромна метална топка на синджир започна да разрушават
Коментари Харесай

Огромна метална топка събаря силозите за зърно до надлез Родопи

Машина с голяма железна топка на синджир стартира да унищожават силозите за предпазване на зърно до надлез " Родопи ". Сред пловдивчани към този момент се носят клюки, че на атрактивното място ще се появи следващият жилищен мегакомплекс.

" Зоната, в която се намира парцелът, е индустриална и там не може да се строят жилищни здания. В община Пловдив не са подавани заявление за смяна на предназначението или за бъдещо капиталово желание ", заяви за Plovdiv24.bg основният проектант на Пловдив.

Имотът с големите хранилища е владеене на компанията  за произвеждане на самун и хлебни произведения " Симид ". Планът за сигурност и здраве е координиран с администрацията на регион " Южен ", а разрешението за градеж е издадено от огромна община.

Фирмата възнамерява уголемение въз основата си и разрешението е за ведомствена бензиностанция, която ще се употребява за техни потребности, посочи арх. Ахрянов.

По неофициална информация на Plovdiv24.bg , на мястото на съборените силози ще се изградят три нови здания. Едната ще е за произвеждане на хлебни произведения, другите две ще са хладилни камери.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР