Мартин Божанов-Нотариуса е бил на всички коледни партита на Софийската

...
</TD
>Мартин Божанов-Нотариуса е бил на всички коледни партита на Софийската
Коментари Харесай

Нотариуса празнувал на коледните партита на Районна прокуратура

Мартин Божанов-Нотариуса е бил на всички коледни празненства на Софийската районна прокуратура. Това стана ясно по време на първото съвещание на временната комисия, която нищои схемите на Нотариуса и забърканите в тях.

Депутатите от новосформираната парламентарна комисия за активността на групата към на групата към Мартин Божанов желаеха от проверяващия екип от Антикорупционния фонд лист с имена или най-малко номера на каузи, които да ги насочат към магистратите, давали позволение за потребление на СРС-та в интерес на групата на убития Божанов.

Това стана ясно по време на първото съвещание на краткотрайната комисия, траяло близо три часа, на което бяха изслушани проверяващите публицисти Николай Стайков, Бойко Станкушев и юристът Андрей Янкулов. Те предложиха на народните представители да изслушат, с изключение на магистрати, и представители на ДАНС и Национална агенция за приходите.

Мартин Божанов, с прякор Нотариуса, беше погубен в София на 31 януари. От прокуратурата влязоха в частен клуб " SS " в столичния квартал " Гео Милев ", свързван с него. По време на обиските са били конфискувани разнообразни материални носители и компютри. Прокуратурата ревизира дали в клуба са членували магистрати, както – дали и за какво са ходили там. В момента се води досъдебно произвеждане за проведена незаконна група, част от която е Божанов, основана за оказване на напън на магистрати, за имотни измами и пране на пари. Също по този начин стана известно, че Мартин Божанов е сменил числа от ЕГН-то си, както и фамилното си име, като полицията ревизира аргументите и метода, по който това се е случило, припомня
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР