Мъжът, който , което спъна хода на разпоредителното заседание, предаде

...
</TD
>Мъжът, който , което спъна хода на разпоредителното заседание, предаде
Коментари Харесай

Комплексарят, душил жени, не се яви в съда, но имал желание да го направи

Мъжът, който, което спъна хода на разпоредителното съвещание, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

Защитникът му показа, че подсъдимият Георги Георгиев желае да взе участие персонално в процеса. Той добави, че двамата са провели диалог, в който е удостоверил, че в края на годината ще се върне от чужбина и ще остане за идващото съвещание.

Адвокатът на Георгиев счете, че неналичието на клиента му е спънка за предоставяне ход на делото и пожела арбитър Зорница Тухчиева да го отсрочи за друга дата. 

Припомняме, че казусът е от септември 2022, когато Георгиев бил във фактическа разлъка и влошени връзки със брачната половинка си.

Мъжът бил мощно обиден след диалог с нея, което предизвикало у него експанзия и под въздействието на огромно количество алкохол в късните часове на нощта нападнал Елена и Мария.

Момичетата не се явиха в съда през вчерашния ден, само че на предходното съвещание описаха за случилото се. 

" Не желая да се връщам към този миг. Уплаших се доста. Случката е неприятна. Нападна ме, когато се прибирах някъде към 23:30 часа. Съквартирантките ми са чули писъците и се намесиха, с цел да ми оказват помощ ", сподели една от пострадалите.

Срещу Георгиев са повдигнати обвинявания, че по хулигански подбуди е предизвикал леки телесни повреди на две лица, изразяващи се в кръвонасядания, охлузвания и оток на шията.

Следващото съвещание ще се организира на 9 януари от 10,00 часа.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР