Летище Пловдив посреща първия полет от английския град Манчестър днес,

...
</TD
>Летище Пловдив посреща първия полет от английския град Манчестър днес,
Коментари Харесай

Официално посрещат първия полет от Манчестър до Пловдив 

Летище " Пловдив " посреща първия полет от британския град Манчестър през днешния ден, 16 декември. Тържествено разкриване на новата авиолиния от Манчестър до Пловдив ще се състои от 10:30 часа. След публична гала ще бъдат посрещнати и първите пасажери, които ще кацнат с полета от Англия. 

Броят на полетите за последната една година е сензитивно повишен, регистрира управлението на летище Пловдив. Освен полетите, растеж има в приходите, броя на рекламодателите, а инфраструктурата е усъвършенствана. Тези достижения се дължат на напъните на управлението на аеропорта в лицето на екипа Красимир Пешев, Дойчин Ангелов и Тодор Шопов, които поеха ръководството на летището миналата година.

Активни договаряния за откриване на нови авиолинии до летище Пловдив се водят с разнообразни самолетни компании, които чакат поддръжка от Фонда за развиване на летище Пловдив.  

Разговори се водят за полети до европейски дестинации, които включват нови градове както от Германия, по този начин и от атрактивни дестинации от Италия и Испания. Заради проявен извънреден интерес към постоянни линии за реализиране на целогодишен туризъм в България и по-конкретно в района на Пловдив, може да бъде разкрита авиолиния от Ташкент до Пловдив. 

От 29 декември стартират чартърните полети от Анталия и Измир до летище Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР