Кметът на Русе Пенчо Милков ще издаде днес заповед към

...
</TD
>Кметът на Русе Пенчо Милков ще издаде днес заповед към
Коментари Харесай

Кметът на Русе ще издаде заповед за организация на реда за изчакване и преминаване през граничния пункт

Кметът на Русе Пенчо Милков ще издаде през днешния ден заповед към Министерство на вътрешните работи за непоколебим надзор на реда за изчакване и прекосяване през граничния пункт " Дунав мост “. Полицията ще стопира камионите от Гредовия мост до входа откъм София, с цел да не се натрупват по бул. “България “.

Кметът напомня, че пътят Мездра-Ботевград е затворен за ремонт, а тежките камиони мъчно минават през прохода Петрохан. " По тази причина доста повече камиони се насочват към Русе – Гюргево.

Това съответствува с нараствания трафик на леки коли на почиващи румънци в България, Гърция и Турция, които минават през нашия град “, сподели Милков.

Във вчерашния ден по бул. “България “ се беше натрупала огромна опашка от камиони, които чакаха да влязат на буферния паркинг. От общината напомнят, че не е наложително да се стопира там, само че би трябвало да се вземе номер. След това водачите могат да изберат къде да изчакат позвъняването по телефона, че е пристигнал редът им да тръгнат към границата, написа Русе Медиа.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР