Кметът на район Северен се зае да оправя огромните кратери,

...
</TD
>Кметът на район Северен се зае да оправя огромните кратери,
Коментари Харесай

Замразиха довършването на най-новия булевард в Пловдив

Кметът на регион " Северен " се зае да оправя големите кратери, които се образуваха на продължението на бул. " Северен ", съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg.

Такива дупки надали има в целия град, още повече че пътната права се използва от доста коли около затвореното " Брезовско шосе ". Точно там е и МБАЛ " Свети Иван Рилски ", както и ДКЦ III и Търговска колегия Марица, минава градски превоз, има и спирка, която обслужва пасажери.

Ето какво написа той в своята фейсбук страница:

Важно!!! Поради отсрочване за неопределен срок на построяването на новия бул. “Северен " (бивш бул. “Димитър Стамболов " ), ще се извърши ремонт на павирания сектор от болница “Свети Иван Рилски " до ЖП гара “Филипово ". Ремонтните групи ще работят от четвъртък (23.03.2023г.) до събота (25.03.2023г.) от 8:30 ч. -16:00 ч. Моля, за схващане за породеното стеснение и деликатно шофиране.

Дупките бяха толкоз големи, че с цел да ги избегнат, водачите трябваше да навлизат в насрещното и това още повече повишение риска от произшествия. Компрометираните сектори бяха и с такава дълбочина, че няма по какъв начин, в случай че автомобил мине през тях, да не удари някоя част изпод.

Повече вижте в прикаченото видео.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР