Кметът на Пловдив се срещна с членове на най-голямото работодателско

...
</TD
>Кметът на Пловдив се срещна с членове на най-голямото работодателско
Коментари Харесай

Кметът на среща с пловдивски бизнесмени, коментираха най-важните за града проекти

Кметът на Пловдив се срещна с членове на най-голямото работодателско обединяване в района – " Бизнесът за Пловдив “. Срещата се организира в Стария град, къщата " Иван Черноземски ".

От страна на сдружението в нея взеха присъединяване ръководителят Атанас Рогачев, Максим Митков, Кирил Василев, Здравко Линкин,, ХристоТомов, Христо Разсолков, както и изпълнителният шеф Александър Стайков.

Представителите на Сдружението обрисуваха няколко значими за града тематики, които с тяхната реализация ще допринесат за възстановяване на качеството на живот на хората и за икономическото развиване на района.

Най-приоритетен е планът за доизграждане на Околовръстното шосе – създаване на Югоизточната дъга, която ще свърже Асеновградско шосе с Автомагистрала " Тракия “ и в това време удвояване на секторите от " Пазарджишко шосе " до " Асеновградско шосе " и от Пазарджишко шосе до ПВ " Царацово.

Да се направи всичко допустимо за ускорение на темповете на започнатите строителните планове и тяхното довеждане докрай.

Другата значима тематика на която обърнаха внимание от Сружението е да има състезания и бистрота при назначенията на основните позиции. Кметът удостовери своя ангажимент от предизборната си акция да се назначават специалисти след осъществяване на състезания.

Сдружение с нестопанска цел " Бизнесът за Пловдив “ получи покана за експертно присъединяване в комисията за избор на основен архитект
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР