Кметът на Община Симитли за шести мандат - Апостол Апостолов,

...
</TD
>Кметът на Община Симитли за шести мандат - Апостол Апостолов,
Коментари Харесай

Най-младият председател на Общински съвет в България бе преизбран за втори мандат 

Кметът на Община Симитли за шести мандат - Апостол Апостолов, кметове на кметства и 17 общински съветници поставиха клетва на първото тържествено съвещание на новоизбрания Общински съвет – Симитли, което се организира в НЧ " Св. Климент Охридски – 1922 “. 

То бе намерено от регионалния шеф – Мария Димова, която поздрави кмета на община Симитли Апостол Апостолов и всички определени общински съветници и кметове на кметства.

Величка Ушатова, ръководител на ОИК – Симитли, разгласи резултатите от Местни избори 2023, а Апостолов, както и новоизбраните общински съветници и кметове на кметства се заклеха да работят за благоденствието и ползите на жителите на община Симитли.

Тържествената сесия бе водена от най - възрастния общински консултант – Юлия Янчева.

Най-важната точка от дневния ред на съвещанието бе избора на ръководител на Общински съвет – Симитли. С скрито гласоподаване, общинските съветници на локалния парламент в Симитли си избраха най-младия ръководител на общински съвет в Българи. 

С поддръжката на 14 общински съветника, за Председател на Общински съвет – Симитли бе определен още веднъж Вилимир Маринов Александров, който благодари за оказаното доверие и даде обещание да работи интензивно, с цел да го оправдае. 

Последваха няколко изявления на общински съветници и жители, след което новоизбраният ръководител закри първото съвещание.

След тържествената сесия кметът Апостолов, новите общински съветници и кметовете по обитаеми места бяха посрещнати в постройката на общинска администрация Симитли с питка и мед. Отец Спас и отслужи церемониален водосвет в кабинета на Апостолов и поръси всички присъстващи за здраве със светената вода.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР