Кметът на Белащица Костадин Николов използва социалната мрежа, за да

...
</TD
>Кметът на Белащица Костадин Николов използва социалната мрежа, за да
Коментари Харесай

Костадин Николов: Павел Михайлов изрече нагла лъжа по мой адрес, дължи ми извинение

Кметът на Белащица Костадин Николов употребява обществената мрежа, с цел да опровергае с доказателства лъжите, които са изречени по негов адрес и да изиска опрощение от. Ето какво показа г-Николов:

" Уважаеми поданици на село Белащица,

На 16 октомври в постройката на Читалището беше извършено предизборно заседание на претендента за кмет на община Родопи господин, по време на което той изрече нагла неистина по мой адрес, че " не съм показал " предложение за финансови разноски за с. Белащица за 2023г., като по този метод вкара в илюзия, присъстващите на събранието хора.

В тази обява ползвам снимков материал на направеното от мен предложение на финансовите разноски за Белащица за към този момент отиващата си 2023 година.

В него съм заложил ремонт и асфалтиранане на улици - Васил Левски - (източна част ), Дъбрава, Отдих, Трети март, ул. Демокрация (западна част), Витоша (източна част), Иван Рилски, изграждан е на канализация и присъединение към нея на Детска градина " Ралица " и ОУ " Пенчо Славейков ".

Това предложение подадох на 14.10.2022г. /петък/ до отдел " Бюджет и финанси " в община " Родопи " при Цвета Шишкова.

В умозаключение ще отбележа, че по никакъв начин НЕ е честно да се популяризират манипулативни и подвеждащи внушения и по този метод хората да остават с неправилно усещане и считам, че господин Михайлов ми дължи опрощение.

С почитание: Костадин Николов
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР