Казусът с преотдаването под наем на общински имот влезе в

...
</TD
>Казусът с преотдаването под наем на общински имот влезе в
Коментари Харесай

Веселина Александрова: Имало ли е нарушение при отдаването на общинска земя в Тракия?

Казусът с преотдаването чартърен на общински парцел влезе в Общинския съвет на Пловдив. насочи запитване към кмета по отношение на отчет на някогашния шеф на общинския инспекторат, предава Plovdiv24.bg .

В случая става въпрос за констатиране на хипотетична корист от тогавашния кмет на Тракия с общински парцел на ул. " Съединение " № 11 в " Тракия ". Инспекторите от ПОИ са съставили актове, които са оспорени в съда, а в следствие прокуратурата е почнала следствие.

Според отчета на някогашния шеф на ПОИ, който се популяризира в общественото пространство, едно частно сдружение отдава чартърен на друго частно сдружение общинския парцел.

Същият е даден чартърен от април 2022 година със период 10 години. Александрова упорства до идващото съвещание на Общинския съвет да се даде информация въпросният парцел благосъстоятелност ли е на община Пловдив. Ако не е - по кое време и на какво основане е изгубено това право. Ако е - общината получава ли доходи или обезщетение за прилагане на този терен от април 2022 година и има ли издадено позволение за прилагане.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР