, изнерви максимално пловдивчани. Редакционната поща на Plovdiv24.bg прелива от

...
</TD
>, изнерви максимално пловдивчани. Редакционната поща на Plovdiv24.bg прелива от
Коментари Харесай

Липсата на вода изнерви пловдивчани на макс, сигналите не спират

, изнерви оптимално пловдивчани. Редакционната поща на Plovdiv24.bg прелива от мнения на недоволни читатели и сигнали за неналичието на вода в разнообразни квартали. Екипът ни се постара да даде, само че поради мащаба на повредата не е ясно по кое време ще бъде възобновено водоподаването.

" Здравейте, видях публикацията Ви отпреди минути за неналичието на водоподаване.Преди малко се прибрах у дома и видях, че и на ул. " Иван Рилски " в " Кършияка " също няма вода. През тази година мисля, че за повторно се стига до повреда заради " нечия неточност " в региона на Скобелева майка, което ми се коства много неуместно, изключително имайки поради подробните планове, проекти и технологии, които могат да бъдат употребявани при сходни действия.

Наскоро и топлофикация бяха спрели топлата вода в Кършияка, само че най-малко се постараха да оправят всичко навреме. "

" В 21 век в Пловдив няма вода! Навън е 35 градуса горещина! Никъде не написа и никой не предизвестява, че няма да има вода. "

" В региона на бул. " Македония " няма вода. Телефона за повреди на ВиК 032 605 660 дава непрекъснато заето и няма по какъв начин човек да се свърже с тях. В уеб страницата им няма никаква информация. Надявам се Вие да дадете публичност на казуса. "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР