Изключително сложна оперативна интервенция е извършена в Пловдив под ръководството

...
</TD
>Изключително сложна оперативна интервенция е извършена в Пловдив под ръководството
Коментари Харесай

Много слаба жена с огромен корем изуми лекари в Пловдив

Изключително комплицирана оперативна намеса е осъществена в Пловдив под управлението на доктор Илия Амалиев, в екип с доктор Георги Амалиев, доктор Спасов, доктор Джалов и доктор Велева.

Отстранената солидна туморна групировка е заемала цялата коремна празнина на дамата и е тежала 15 кг. Ретроперитониално разположеният израстък с размери 50 на 50 см е бил с доста сраствания, стигащ до черния дроб и избутващ пикочния мехур. Въвлечени са били матка, яйчници, уретер, тънкочревни и дебелочревни бримки и пикочен мехур. Екипът от експерти е направил радикална хистеректомия, при която са отстранени всички наранени области.

Пациентката е 49-годишна жена, която в продължение на 4-5 години е забелязвала последователното повишаване на корема си. Споделя, че страхът я възпрял да потърси лекарска помощ толкоз дълго време. Още повече, че не е имала никакъв физически дискомфорт. Допреди 2 години, когато почнала да губи тегло и това я предиздвикало да се обърне към лекуващия си доктор, който я насочил към експерт.

В момента, в който посетила кабинета на доктор Амалиев, пациентката е била извънредно слаба и с голям стомах, поради образуванието. Д-р Амалиев споделя, че в дългогодишната си процедура се е сблъсквал с сходни случаи, само че е безапелационен, че се срещат извънредно рядко.

Сега, броени дни след интервенцията, тя е в устойчиво общо положение и споделя, че се усеща доста по-добре и може да се движи независимо. Осъзнава грешката, която е направила като не се е обърнала по-рано към доктор и поучава всички да не отсрочват профилактичните прегледи при експерт.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР