Интересен конкурс ще се проведе в града под тепетата. Организатор

...
</TD
>Интересен конкурс ще се проведе в града под тепетата. Организатор
Коментари Харесай

Интересна покана от Пловдив - за омъжени, обвързани, разведени и вдовици

Интересен конкурс ще се организира в града под тепетата. Организатор на " Мисис Пловдив " 2024 е българският модел Мадлена Иванова, която е провеждала редица културни мероприятия, фешън състезания и всевъзможни стойностни начин на живот събития. Била е рекламно лице на водещи български дизайнери и марки като Есил Дюран, София Борисова, Поля Кинова, Стоян Радичев, Alegra Bridal, Blink by Radi Lazarova, Miravision, Bridal Fashion, Рошавата врана, Benmodel by Albena и е представяла техни сбирки на Златна игла, БГ Модна икона, Sofia Fashion Week и Summer Fashion Weekend.

Има редица трофеи от състезания за хубост и награди от туристически интернационалните конгреси – Lady Bulgaria 2011, Miss Multiverse Sophisticated 2012 в Доминиканската република, Best Body на състезанието Miss Summer International 2015 в Колумбия, Мис Сирена 2016 в Златни пясъци, Queen of the year 2022 в Грузия. Организирала е състезания в други страни, като е била член на интернационално жури в България, Турция, Албания, Грузия, Колумбия, Египет, Доминиканска република, Филипини на влиятелни издания като Miss Eco International, Miss Multiverse, Super Model Universe, Mrs. Europe, Grandma Universe & Classic Universe, Miss & Mister Grand Sea World, Lady Bulgaria и други.

Мадлена Иванова има дълготраен опит в организирането и провеждането на фешън и културни събития, ревюта, кастинги, дефилета, фешън спектакли и по-голямата част от състезанията, провеждани в България, както и ивенти с благотворителна устременост.

Търговската марка " Мисис Пловдив " е съответно записана в Патентно ведомство на Република България, считано от 07.11.2023 година Концепцията за организация на събитието (за първи път) е за класен и стойностен ивент, в който да вземат присъединяване уверени дами от Пловдив и района на Южна България, попадащи в категорията мисис – омъжени, разведени, вдовици, майки, живеещи на фамилни начала, бизнес дами, дами, работещи в институции, с принос в публичната сфера и социално-културния живот.

Предвиждат се 3 дефилета с фешън оферти на български фешън къщи и дизайнери. В този конкурс тематиката не включва кръг по бански костюми, защото се натъртва на качествата на дамите, тяхната харизма, специалност, театрално държание, имидж, известност, персонален жанр. Освен външният тип и държанието на участничките, ценени качества и прерогативи са неналичието на езикови бариери, културна информираност и морални полезности.

Водещ ще бъде известно лице от българския елит. В програмата е включен welcome drink, присъединяване на настоящ поп-денс реализатор и наличие на специфични посетители (утвърдени обществени личности) в журито на състезанието. За визията на участничките ще се погрижат две Академии от експерти, които със своите екипи ще създадат звезден грим и прически за театралното показване на кандидатките в конкуренцията за короната. За избора на победителка уредникът е присъединил и самостоятелни представители на медиите в журито. Предвидени са специфични дарове, избор на лица на съответната фирма/бранд, избор на победителка и две подгласнички. " Мисис Пловдив " 2024 получава право за присъединяване в интернационален конкурс. Надпреварата ще се организира в края на месец май в Пловдив.

В период до 15.05.2024 година искащите за присъединяване могат да се запишат, като изпратят няколко фотоси, къса информация за себе си, години, растеж, професия/хоби/дейност и телефон за връзка на имейл [email protected], формалната Фейсбук страница MRS Plovdiv или Instagram профил Mrs_Plovdiv.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР