Холивудските актьори Одри Плаза и Ерик Андре са посетили нощен

...
</TD
>Холивудските актьори Одри Плаза и Ерик Андре са посетили нощен
Коментари Харесай

Холивудски звезди посетиха нощен пловдивски клуб

Холивудските артисти Одри Плаза и Ерик Андре са посетили нощен пловдивски клуб през миналия уикенд, научи Plovdiv24.bg.

Причината звездите да са в Пловдив са фотосите на нова екшън комедия.

От качените клипчета в обществените мрежи разбрахме, че двамата са посетили концерта на So Called Crew и очевидно са се забавлявани на музиката.

Плаза е известна в страната ни с ролята си в " Белият лотус ", както и тази в " Сексология " и " Ох, на дядо ", а Андре със сериала  " Без пукната пара ".

От наши източници разбрахме, че Плаза е напуснала България в неделя заран, само че фотосите на кино лентата в Пловдив ще продължат и през тази седмица.

Преди да си тръгне тя и сътрудник й са посетили винарска маза в Първомай.

" Как се стигна до тази среща? - Не ме питай. Нямах визия кой е Ерик Андре допреди два дни, до момента в който той не се свърза с мен и сподели, че желае да опита виновността. Добре, че огромният ми наследник сподели: - Тате, той е доста прочут и готин човек! Супер е крепко, че идва!

Разбира се, потърсих в Google и първото нещо, което видях, беше, че сме родени на една дата, само че с три години разлика. Помислих си: - Това момче е моят астрален брат! Ще би трябвало да го приема по този начин!

Дегустацията беше радостна и занимателна, както можете да си визиите. Ерик Андре е доста харизматичен и интелигентен човек с невероятна душа. Желая му единствено най-хубавото!

Одри Плаза е магнетична жена, с която за жалост не съумях да разменя доста думи, само че сигурно ще бъда почитател от тук нататък. ", описаха от там.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР