Фондация Нощ на Ангелите, организира за пореден път благотворително събитие

...
</TD
>Фондация Нощ на Ангелите, организира за пореден път благотворително събитие
Коментари Харесай

Нощ на Ангелите в Пловдив за поредна година

Фондация " Нощ на Ангелите ", провежда за следващ път благотворително събитие в Пловдив. Тази година благородната идея ще бъде осъществена в два дни, на 16 и 17 септември. Голяма част от заведенията в Пловдив още веднъж, ще дарят част оборота си в деня на вярата, вярата и любовта, 17 септември.

Да вършим положително дружно, приканват уредниците на благотворителния фестивал. Присъединете се към “Нощ на Ангелите " и подкрепете някой в потребност, до момента в който се забавлявате, творите, спортувате и се наслаждавате на хубава музика. Стартът в събота и неделя е в 10,00 часа.

През 2023-та " Нощ на Ангелите " за първи път ще се реализира и под формата на фестивал и ще се организира на едно особено място - Plovdiv Stage Park на обичания Младежки рид, обясниха уредниците.

И в двата дни на фестивала ще има благотворителен базар с присъединяване на над 20 създатели и производители и доста детски работилници /изработка на бижута, сапуни, свещи, изобразяване, оцветяване на керамични фигурки, работилница “майсторче ", кулинарна работилница/. Фестивалът е напълно с благотворителна цел, достъпът до него е свободен и няма входна такса или билети.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР