Дупката на Коматевско шосе, в която пловдивчанин прекара кошмарни 11

...
</TD
>Дупката на Коматевско шосе, в която пловдивчанин прекара кошмарни 11
Коментари Харесай

Дупката, в която пловдивчанин прекара кошмарни 11 часа - като държавата ни

Дупката на " Коматевско шосе ", в която пловдивчанин прекара кошмарни 11 часа в нощта на събота против неделя, се намира в сервитута на неизграденото второ платно на булеварда. Това заяви пред публицисти кметът на регион " Южен ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Земята е общинска, шахтата не е предадена на ВиК.

Според районния кмет това е подземна връзка, която е планувана за привързване към съществуващата мрежа. Ямата е била отворена може би 4 години, т.е. за времето след завършването на реконструкцията на " Коматевско шосе ".

Със заповед на кмета комисия от I районно ръководство, Общинския инспекторат и дирекция Общинска благосъстоятелност правят инспекция, с цел да опишат всички дупки. Решението е ямата да се зарие, като преди този момент инженер геодезист снима точното местонахождение освен на тази, а и вероятно на други сходни. 

В кметството са подавани тъжби за изчезнал похлупак на БТК, само че защото е непозната благосъстоятелност, общината няма право да предприеме ограничения в непознат сервитут. По бул. " Александър Стамболийски " също имало доста такива случаи. 

Самият Язов е схванал от медиите за случая. Според него, дупката е на отводнителна тръба. 

Подробности гледайте в прикаченото видео!

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР