До 19:40 часа тази вечер беше блокирано движението в района

...
</TD
>До 19:40 часа тази вечер беше блокирано движението в района
Коментари Харесай

Протестите на Дунав мост ще продължат: Писна ни, до гуша ни дойде!

До 19:40 часа довечера беше блокирано придвижването в региона на " Дунав мост " поради митинг на жителите на селища от района. Трафикът към този момент е възобновен.

Протестът на жителите на прилежащите на Русе Мартен, Сандрово, Николово и Сливо поле има за цел да насочи вниманието на държавната власт към задръстването, което всеки ден основават тежкотоварните камиони, пътуващи към граничния пункт " Дунав мост ", оповестява Българска национална телевизия.

" Писна ни, до гуша ни пристигна! Просто страната да пристигна и да каже какво вършим с тия камиони - не ги желаеме на този път! Да не можем да отидем на работа, да не можем да се върнем от работа, нон-стоп да сме в тапи, нонстоп...

Това е просто невероятно, повече не се трае, идващият стадий ще бъде затваряне входа на град Русе. Всички входове на град Русе ще затворим, да останат на републиканска пътна инфраструктура и да се оправя страната ", съобщи участник в митинга.

Тъй като нито един представител на локалната или държавна власт не пристигна на митинга, в гнева си хората взеха решение, че отговорни за обстановката са медиите:  " Най-големият манипулатор в тази страна – медията. Тя натрапва през всевъзможни канали безусловно всякаква информация, която ѝ отърва на нея...и която вади пари "   " Да, да, тъкмо по този начин " ;  " Ние няма потребност и да идваме, медиите могат да оправят нещата “, разясниха протестиращите жители.

Протестните дейности ще продължат и през идващите дни.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР