Днес донесоха санкциите. Питайте Общината на каква сума възлизат те.,

...
</TD
>Днес донесоха санкциите. Питайте Общината на каква сума възлизат те.,
Коментари Харесай

Дошков за глобите от Общината: Не може да ти плащат на 60% от разходите, а да ти изискват 100% изпълнение

" Днес донесоха глобите. Питайте Общината на каква сума възлизат те. ", по този начин притежателят на  " Хеброс бус " Веселин Дошков коментира пред кореспондент на Plovdiv24.bg  наложените санкции от общинското дружество " Организация и надзор на превоза ". 

" Не желая да давам изявленията. Ще ги погледна по-сериозно и ще ги обсъдим с юристите. Не може да ти заплащат на 60% от направените разноски в нарушаване на контракта, а да ти изискват 100% осъществяване. Просто няма по какъв начин да стане. ", добави още той.

" Икономически проблеми са, които се вземат решение сред страните на контракта. Дават ни се тъкмо толкоз, колкото Общината реши. Миналата година цената на горивата бяха съвсем двойни, метанът стигна до 6,50 лева Кой покрива тези разноски?Европейските регламенти не важат за Пловдив. ", добави Дошков.

Той изрече страдание, че всичко рефлектира върху жителите.

" Не заплащат това, което е контрактувано и те оставят в тежко финансово положение. Проблемът е доста труден. Не може да правиш каквото искаш и да размахваш камшика на главата на другите. ", разяснява още той.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР