Димитър Калайджиев, автор на три вдъхновяващи книги в областта на

...
</TD
>Димитър Калайджиев, автор на три вдъхновяващи книги в областта на
Коментари Харесай

Най-известният брокер в България идва в Пловдив

Димитър Калайджиев, създател на три вдъхновяващи книги в региона на вложенията и недвижимите парцели, най-известният брокер в България с над 120 000 почитатели в обществените мрежи и основател на водещата организация за недвижими парцели Building Box, ще показа своята вълнуваща история за основаването на сполучлив бизнес в тази сфера. Това ще се случи на 21 февруари 2024 година от 17:00 часа в 6-та публика на Ректората на Пловдивския университет " Паисий Хилендарски “.

Организаторите изясняват, че Димитър Калайджиев е едно от най-големите имена в света на вложенията и недвижимите парцели, а срещата с него ще бъде шестото вдъхновяващо събитие от трети сезон на Start-up Academy.

По време на лекцията ще бъдат наранени тематиките за: 

Създаването на личен бизнес в областта на недвижимите имоти; 

Трудности и провокации по пътят към успеха; 

Съвети за управление на екип и реализиране на триумф в бизнес средата; 

Психология на клиента и тактики за известност в обществените мрежи.

Събитието е част от третия сезон на Start-up Academy - платформа към Офиса за софтуерен трансфер на ПУ " Паисий Хилендарски “, която цели да подкрепя бизнесмени при пускане на техния бизнес план. Съорганизатори, дружно с Офиса за софтуерен трансфер, са: ПУ " Паисий Хилендарски “, Студентски съвет на висшето учебно заведение и Клуб на мениджъра. Инициативата се организира под патронажа на ректора на пловдивската Алма Матер – проф. доктор Румен Младенов.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР