Деца и възрастни от детска градина Мирослава“ в Пловдив отново

...
</TD
>Деца и възрастни от детска градина Мирослава“ в Пловдив отново
Коментари Харесай

Деца и родители размениха ролите си и празнуваха заедно в ДГ Мирослава

Деца и възрастни от детска градина " Мирослава “ в Пловдив още веднъж смениха функции във връзка 1 юни - Денят на детето! С още по-голямо неспокойствие, с повече боязън, обич и усърдие, родители облякоха театрални костюми и национални носии, а децата откровено и сърдечно се забавляваха с горделивост в очите от представлението на своите родители.

И тази година празникът " В света на детството “ остави своя дълготраен отпечатък в сърцата на децата, в живота и историята на ДГ " Мирослава “. С доста възторг родителите от шестте групи избраха костюми, музика и създадоха декори. Неуморни в подготовките, " порасналите деца “ си припомниха детството с доста смях, закачки и въодушевление.

Старт на празника за изненада на всички присъстващи бе подложен от обичаните учители на малчуганите, които бяха показани от шефа на детската градина Радка Гъркова, като " златните и слънчеви девойки на " Мирослава “. Облечени като лъчи на греещо слънце, те провокираха със своя танц " Слънчеви лъчи “ доста страсти и усмивки и приповдигнаха настроението на феновете.

Активното присъединяване на родителите от всяка група сътвори незабравими страсти и провокира доста усмивки у децата. А цялата компилация от актьорско майсторство в драматизация на приказките " Дядо вади ряпа /II гр./ и " Нова приказка за Червената шапчица “ /I а гр./, комплицирано преплетените цветни воали в танц " Пъстра дъга “ /III а гр./, невероятната хореография на песента " Детска планета “ /I б гр./, ембламатичното присъединяване на дует " Уейл “ в " Танц на цветята “/IV гр./ и танца с фолклорнимотиви /III б гр./, оставиха незабравими страсти, доста наслада от актьорските умения и скрити гении на родителите - актьори.

Заедно, учители и родители, с възторг покориха сцената на ДГ " Мирослава “ в името на една обща цел – да доставят наслада и благополучие, любов и вълнуващи трепети в детските сърца.

В края на празника привет към всички сервира някогашната възпитаничка на ДГ " Мирослава “ Виктория Димова с песента " Вълшебен ден “.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР