Десетки български и чуждестранни туристи в Европейската сторица на културата

...
</TD
>Десетки български и чуждестранни туристи в Европейската сторица на културата
Коментари Харесай

Пловдивчанин бетонира кашпа пред дома си в Стария град, за да може никой да не паркира там

Десетки български и задгранични туристи в Европейската сторица на културата 2019 минават всекидневно през това оживено място, рискувайки да си счупят крайник или да катастрофират.

Според записи на камерите в региона и сигнали на поданици от близките къщи до способените институции, създател на действието е Хаик Таквор Гарабедян, живеещ в непосредствена непосредственост на ул. " Константин Стоилов “ № 40, за кашпата да играе роля на преградно оборудване за недопускане на коли пред и към дома на посоченото лице.

Същият пловдивчанин се прочу и предходната година, когато беше завързал с ръждив синджир за прилежащото дърво товарно полуремарке, още веднъж с концепция опазване на парко място.

Според съседи, макар че живее самичък, Хаик Гарабедян неизвестно по какъв начин разполага с издадени 4 пропуща и е трансформирал Стария град в безвъзмезден паркинг.

Нашите читатели питат:

1. Има ли позволение за слагане на преместваем обект според  Закона за устройство на територията и  наредбите на Общината, като   Наредба за  реда и изискванията за издаване на позволение за прилагане на място общинска благосъстоятелност на територията на Община Пловдив, защото уличното и тротоарните платна са обществена общинска благосъстоятелност?

2. В нарушаване ли е на Наредба  2 за организацията и сигурността на придвижването и дисциплината на водачите на пътни транспортни средства и пешеходците на територията на Община Пловдив и изброените в нея други нормативни актове?

3. Представлява ли действителна заплаха за преминаващите коли и пешеходци в зоната на улиците " Константин Стоилов “, " Крикор Азарян “ и  " Васил Кънчев “?

4. В прорез ли е с разпоредбите, открити за запазване и запазване на образа на Архитектурно-исторически резерват " Старинен Пловдив “?

5. По същността си съставлява ли ослепителен израз на неуважение на открития регулаторен режим?

Въпреки многочислените сигнали, подадени до Общински Инспекторат, Оперативна програма “Организация и надзор по превоза “ и Община Пловдив-Район Централен, към този момент втори месец никой не е подхванал дейности по санкциониране на нарушителя и унищожаване на бетонираната кашпа.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР