Денят на влюбените наближава, а така и този на виното.

...
</TD
>Денят на влюбените наближава, а така и този на виното.
Коментари Харесай

Театър с чаша вино през целия месец в Драматичен театър Никола Вапцаров – Благоевград

Денят на влюбените наближава, а по този начин и този на виното. По този случай Драматичен спектакъл " Никола Вапцаров " – Благоевград е подготвил специфична изненада за своите фенове.

Благодарение на локална винарска маза след всяко зрелище за възрастни от програмата за февруари публиката ще я чака чаша вино за свършек на театралната вечер, заяви общината.

В месеца на любовта и виното може да гледате едни от хитовите спектакли на Драматичен спектакъл " Никола Вапцаров ". Програмата стартира на 8 февруари с представлението " Преображението ". Спектакълът споделя историята от добре познатата новела на Франц Кафка за превръщането на комерсиалния пасажер Грегор Замза в голямо насекомо.

Ако се чудите по какъв начин човек се трансформира от детството си до зрелост или по какъв метод му въздействат другарските и любовните връзки, може да потърсите отговорите в авторския театър на Веселка Кунчева. На 12 февруари, още веднъж на сцена, ще имате опция да чуете едни от най[1]актуалните и значими за Благоевград тематики, въодушевени от колоритни персони на града.

Документалният театър " Забелязано в Благоевград " е атрактивен хибрид сред спектакъл, обществена акция, хепънинг и комедия на действителността. Събитието на сезона тази година е грандиозния спектакъла " Метаморфози “ с присъединяване на Калин Врачански и невероятната натрупа на театъра. Режисьорската интерпретация на Стайко Мурджев по творбата на Овидий предлага на публиката спиращо дъха прекарване с огромна сценография, луксозни костюми, видео дизайн и музика, наред с превъзходната актьорска игра.

Спектакълът на Тея Сугарева за " Момчето от последния чин “ ще ви накара да се замислите за значими проблеми на обществото през днешния ден - родителството, което се оказва не толкоз лесна задача; напълно неволното разлюляване на връзките в сякаш едно на пръв взор устойчиво и крепко семейство; казусът с възприемането на изкуството; безапелационното стигане до крайности и не на последно място самотата и неразбирането на личните ни деца. Гледайте на 26 февруари от 19:00 ч.

Подарете си вълнуващо прекарване със спектаклите на Драматичен спектакъл " Никола Вапцаров “ и завършете вечерта с чаша вино в компанията на обичан човек.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР