Давам под наем обзаведен апартамент в новопостроена сграда в Пловдив

...
</TD
>Давам под наем обзаведен апартамент в новопостроена сграда в Пловдив
Коментари Харесай

950 лева наем за този апартамент възмути хората: Вие сте луди!

" Давам чартърен обзаведен апартамент в новопостроена постройка в Пловдив в " Кършияка ". Състои се от хол с кухненски ъгъл, изцяло оборудван, огромна спалня с дрешник, баня с тоалетна, помещение с пералня и сушилня. Наемът е 950 лв. с включени кабелна телевизия, интернет и входни такси ".

Тази публикация провокира всеобщо неодобрение измежду консуматори на една от фейсбук групите в града под тепетата, видя Plovdiv24.bg . От фотосите, които са оповестени, в действителност излиза наяве, че спалнята да вземем за пример въобще не е огромна.

" Вие сте луди, бе! Живея в Испания. При наем от 500 евро употребявам жилище с 2 входа на 2 разнообразни улици. От едната улица е като апартамент на първи жилищен етаж и от другата улица е като къща. Влизам във вътрешен двор.

В двора имам стая, която е настрана от жилището. Минавам през кухнята, с цел да вляза в жилището където има голям хол, перално помещение, огромна баня и две спални. В едната спалня има място за две двойни кревати по 150 см.

Жилището с двора и обособената стая е над 250кв. Забравих, че с изключение на перално помещение имам и килер. Терасата на жилището е обзаведена с висока маса с 4 стола в едната половина и в другата диван, два фотьойла и ниска маса за кафе (направена от остаряла врата). Тия пари за нищо ги нямате ", разяснява обявата жена, която явно е извънредно възмутена от желаната цена за наем.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР