Чувствах се унизен, чудих се защо ме третират като престъпник.

...
</TD
>Чувствах се унизен, чудих се защо ме третират като престъпник.
Коментари Харесай

Пловдивчанин след събличането в дискотека: Бе унизително! Третираха ме като престъпник

" Чувствах се потиснат, чудих се за какво ме третират като нарушител. Никога не съм си представял, че в България може да се работи по този метод ". Това съобщи пловдивчанинът Николай Урумов, който работи в дискотеката, където над 400 души бяха държани с часове от полицията и събличани при инспекции, пред кореспондент на Plovdiv24.bg .

Урумов описа, че работи в комплекса от август, като събира такси на входа, като и различен път е имало инспекции на полицията, само че в никакъв случай по този метод.

" Да има акции на полицията е нещо обикновено. Преди няколко месеца още веднъж имаше инспекция с доста полиция, само че тогава бяха проверявани лица, които очевидно са били набелязани авансово. Този път през цялото време се разбра, че ще се ревизират всички наред. 

Пред дискотеката стопираха четири буса с униформени, настрана имаше и цивилни. Един от тях пристигна при мен и сподели да не си докосвам телефона, както и нищо към входа, където работя. Никой нищо не ми сподели и не знаех какво се случва вътре ", описа пловдивчанинът. След повече от час той е помолил да излезе на въздух тъй като в помещението, където са били е тясно, а и всичко е било затворено.

" Отидох при служителя на реда и помолих да изляза за 5 минути на въздух. Той ми сподели да отида с него. Не знаех къде ме водят. Видях, че има големи опашки преди тоалетните, като минахме най-отпред. Имаше вътре четирима служители на реда – двамата от тях бяха с маски.  Казаха ми да си смъква сакото, а по-късно дънките под коляното, а по-късно и бельото. Останах  слисан, а по-късно ме накарах и да прикляквам ", сподели Урумов. След това са му ревизирали и обувките, а най-после на инспекцията е подписал протокол, че не е открито нищо в него. Оттам нататък той е бил свободен да излиза пред заведението.

" Проверяваха всички наред – охранители, сътрудници, клиенти, мъже, жени… На мен в никакъв случай не ми се е случвало нещо сходно. Почувствах се потиснат. Това сигурно не е обикновено и нямам пояснение за какво го направиха.  Имаше дами, които желаеха да се прибират при децата си,  споделиха им – до момента в който не ги ревизират, не можело. Те чакаха повече от два часа пред тоалетните. Няколко чужденци стояха и не можеха да повярват къде се намират и какво им се случва. Един мъж непрекъснато звънеше на 112 и споделяше, че го държат срещу волята му.  Над 400 души бяха третирани като нарушители, а никой не разбра за какво ", сподели още пловдивчанинът.  Той е безапелационен, че ще пусне тъжба в прокуратурата против дейностите на полицията, както и ще си търси правата по правосъден ред.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР