Членове на Оперативното бюро на Националния съвет на Младежкото обединение

...
</TD
>Членове на Оперативното бюро на Националния съвет на Младежкото обединение
Коментари Харесай

Ръководството на младите социалисти гостува на БСП-Пловдив

Членове на Оперативното бюро на Националния съвет на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия организираха среща с ръководителите на пловдивските млади социалисти. Начело с ръководителя на Народно събрание на МО Габриел Вълков, управлението на ОБ се срещна с районните координатори на младите социалисти в града под тепетата. Бяха дискутирани голям брой проблеми на младежката конструкция в Пловдив, както и на национално равнище. Коментираха се миналите избори, присъединяване на младите социалисти в тях, както и бъдещото показване на младежите на градско равнище.

Габриел Вълков приветства присъстващите и ги прикани да бъдат по-силни и сплотени на политическата сцена, да не разрешават разликите по сред им да способстват за негативни последствия, а диалозите да бъдат градивни и по този метод да се покаже новото лице на Българска социалистическа партия в локален и народен мащаб.

Домакин на срещата беше градският ръководител и депутат на БСП-Пловдив, който похвали дейностите на пловдивските социалисти в миналите избори и показа, че с помощта на тях беше направена една съвременна и позитивна акция. Пожела им, откакто бъде определен нов ръководител на пловдивската младежка организация, да вървят обединени напред и даде обещание на младите социалисти, че ще имат поддръжката на градското управление.

На 11 април 2023 година, сряда, ще се организира заседание на Градския съвет на младежкото обединяване на Българска социалистическа партия в Пловдив, на което ще бъде определен и ръководител.

След края на днешната среща насочи покана посредством Габриел Вълков към Националния съвет да създадат свое съвещание на Младежкото обединяване на Българска социалистическа партия в Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР