Читател на Plovdiv24.bg се свърза с нас, за да сигнализира

...
</TD
>Читател на Plovdiv24.bg се свърза с нас, за да сигнализира
Коментари Харесай

Пловдивчанин сигнализира за покъртително състояние на един от най-новоремонтираните булеварди

Читател на Plovdiv24.bg се свърза с нас, с цел да алармира за неизправни шахти,  ситуирани на пътното платно на бул. " Дунав ". Припомняме, че това е пътната артерия, която бе ремонтирана по отношение на реализирането на Водния план в регион " Северен ". При реализацията на плана беше сменена ВиК мрежата, като бяха преасфалтирани 75 улици и булеварди, реконструирани бяха и тротоарите. Общата стойност на плана беше към 130 млн. лева

Въпреки това обаче хората, живеещи в региона споделиха, че не са съвсем доволни от ремонтите:

" Здравейте, уважаема редакция,

бих желал да попитате Община Пловдив дали бул. “Дунав " се води приключен, тъй като в случай че е по този начин, то изпълнителят си е “оставил ръцете ".

Новите шахти са в покъртително положение и основават усещане за улица, правена преди десетилетие. Нямам налични фотоси, само че може да се убедите, изключително в участъците сред ул. “Васил Левски " и бул. “Васил Априлов " в покъртителното им положение - хлътнали, несмущаемо с опция някой да спука и гума. "

Репортер потърси заместник-кмета по строителство инж. за коментар по случая.

От своя страна, той съобщи, че е назначил инспекция, която фактически е установила нарушавания и отклонения.

" Фирмата реализатор е предходна, огледала е сектора. На три места има хлътвания, които те дефинират, като незначителни, само че ще бъдат ремонтирани и нивелирани. Шахтите са от остарелия вид, не са сменяни с нови. ", изясни заместник-кметът.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР