Читател на Plovdiv24.bg се свърза с нас, за да разкаже

...
</TD
>Читател на Plovdiv24.bg се свърза с нас, за да разкаже
Коментари Харесай

Пловдивчанин опита да си купи билет в автобуса с банкнота от 100 лева, настъпиха грозни сцени

Читател на Plovdiv24.bg се свърза с нас, с цел да опише за неприятна преживелица с него в рейс в Пловдив . Пътникът е опитал да си купи билет с най-едрата допустима банкота. А това, малко или доста, е слисало водача. 

При качване в рейс 66 oт " Прослав ", в посока ж.к. Тракия, подавайки банкнота от 100 лв. на водача, с цел да си взема билет, (като по същото време поднасях извиненията си за едрата банкнота) върху мен бива хвърлен саркастичен взор и ми се споделя " Ти шегуваш ли се с мен, няма кой да ти върне. Знам ви аз, хитреци, единствено по този начин вършиме, но няма да стане ". При този отговор, аз се обърнах към водача, казвайки че го разбирам, че не зависи от него, само че аз давам прието средство за разплащане. Шофьорът стартира да приказва нападателно, поднасяйки обидни думи: " ненормалник ", " глупак ", " вманиачен ", както и огромна доза псувни, за които не искам да пиша.

Аз напълно умерено му отговорих, че това е публичен транспорт и аз имам правото да остана в рейса, желаейки да си закупя билет. Тогава той излезе от кабинката, стартира да ме бута и дърпа отвън рейса, само че аз отхвърлих.

При това той стартира да бута още по-силно, както и да ме дърпа към вратата, крещейки обидни думи, обяснявайки на пасажерите по какъв начин поради мен и моите " ненормални действия " няма да тръгне рейсът. През цялото това време аз стоях напълно спокоен, отказвайки да сляза.

След към 10 минути повторение на псувни, закани, закани и известна доза боричкане, дърпане и даже бих споделил евентуални удари, водачът се отхвърли от целия този фарс и потегли по маршрута. Последната фраза, която изрече, беше: " Сега ще видиш, като те санкции контролата ".

Цялата тази преживелица не би се случила, в случай че в този рейс имаше устройство за заплащане на пътуването с карта.

И по този начин, както обясних умерено на водача, разбирам го, че няма най-благоприятната работна среда. Но агресивното държание е неприемливо във всяка една обстановка, изключително в неуместна като тази.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР