Бум на сватби на интересната дата 4.4.2024-та е регистриран в

...
</TD
>Бум на сватби на интересната дата 4.4.2024-та е регистриран в
Коментари Харесай

Много сватби днес в Пловдив, вижте защо

Бум на сватби на забавната дата 4.4.2024-та е регистриран в Пловдив. Всички часове в централния младоженски дом са заети преди месеци и денем ще имаме същински брачен маратон, съобщи за Plovdiv24.bg шефът на Оперативна програма " Радостни обреди " Чудомира Пинджева.

Оказва се, че 4.4.2024 година е най-натовареният ден от началото на годината. Днес ще се бракосъчетаят 12 двойки. За съпоставяне - в Деня на влюбените 14 февруари е имало единствено 8 младоженци. 

В централния младоженски дом през днешния ден ще има 9 сватби. В зала " Тракия " ще се вземат две двойки. Като най-атрактивен се обрисува изнесеният обред на Римския стадион, който ще стартира тъкмо в 12,30 ч.

Вече е почнало записването и за другата мечтана дата с повтарящи се числа през април - 24.04.2024 година Осем от записалите се двойки ще се бракосъчетаят в централния дом, а една - в " Тракия ". До тогава има време и е допустимо и други  младоженци да решат да подпишат на тази дата. Имаме свободни часове, никого няма да върнем, разяснява Пинджева.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР