БСП в Пловдив е алтернативата за промяна на модела на

...
</TD
>БСП в Пловдив е алтернативата за промяна на модела на
Коментари Харесай

Арх. Костадин Палазов: БСП е алтернативата на модела ГЕРБ в Пловдив

" Българска социалистическа партия в Пловдив е алтернативата за смяна на модела на ръководство с нова генерация от чисти и млади, само че готови хора, които потвърдиха, че могат да печелят борби, преборвайки олигархични зависимости и отстоявайки политиките на Българска социалистическа партия ". Това съобщи претендентът за кмет на " Българска социалистическа партия за България " арх. Костадин Палазов в дебата за Пловдив по bTV тази заран.

" Големият проблем за чистотата на Пловдив е остарелият метод и организация на сметосъбиране. Българска социалистическа партия има ясно решение на казуса – въвеждането на тъй наречените потъващи контейнери – с цел да не се вижда сметта и не се разнасят болести ", уточни арх. Палазов в полемиката по тематика " непорочност ".

" В Пловдив публичният превоз не е публичен, а е частен. Проблемът идва от обстоятелството, че превозът е раздробен сред голям брой частни компании и по този метод процесът се ръководи мъчно и няма надзор. За разлика от София, където превозът е общински, контролът е по-добър, оттова и редът е по-добър ", уточни арх. Палазов в дебата по идната тематика. По думите му решението би трябвало да се търси във опцията за възстановяване на превоза въз основата на конкуренцията сред частните компании, като се управлява процеса.

Кандидатът на " Българска социалистическа партия за България " подчертава върху образованието в дебата за Пловдив: " Образованието би трябвало да се сложи в услуга на актуалните трендове, на бъдещето и най-много - да е обвързано с потребностите на бизнеса. За да се приготвят фрагменти, които да могат да се осъществят ", уточни арх. Палазов. Според него е значимо да се стъпи на традициите, на подготовката, която българското обучение има през годините и в същото време да се надгражда с новите технологии. Конкретно той акцентира поредната позиция на социалистите в града под тепетата за нуждата от създаване на нова постройка на Математическата гимназия.

В отговор на въпрос на водещите за " достоверната лява Българска социалистическа партия в Пловдив " в досегашния Общински съвет, претендентът на социалистите за кмет отговори: " Странно фразеология. Не знам какъв брой достоверни и леви са хора, които 4 години по никакъв метод не показваха мнението на левите хора в Пловдив, не отстояваха политиките на Българска социалистическа партия, бяха подвластни от олигархични кръгове и бяха патерица на ГЕРБ. Тези хора не могат да бъдат и не са част от нас, Ние работим с нови, чисти, младежи, които обаче са добре готови, с цел да организират тази политика ", уточни арх. Палазов.

" Българска социалистическа партия има стройна стратегия за справяне с транспортния проблем на Пловдив, за експресно довеждане докрай ремонтите на разкопаните улици, за построяването на детските градини. Вярваме в поддръжката на пловдивчани с номер 1 в бюлетината ", приключи претендентът на " Българска социалистическа партия за България ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР