БСП поставя като един от своите ключови приоритети политиката за

...
</TD
>БСП поставя като един от своите ключови приоритети политиката за
Коментари Харесай

Вигенин: Държавата трябва да мисли на първо място за децата и младите семейства

" Българска социалистическа партия слага като един от своите основни цели политиката за младежите, която е част от огромната политика за демографията в България, за това, че България изчезва, а прекомерно малко се прави тази наклонност да бъде спряна. Ние успяхме да създадем някои неща и следва да създадем още доста “ – това съобщи, лидер на листата на коалиция " Българска социалистическа партия за България “ на среща със симпатизанти в регион " Южен “ в Пловдив.

Управлението на страната би трябвало да се концентрира върху нещата, които са значими за хората и да сложи на напред във времето реализацията им, добави Вигенин и обясни, че програмата на социалистите планува редица ограничения в интерес на младите фамилии, децата и възрастните хора. Сред значимите задължения е обезпечаването на безграничен брой безвъзмездни инвитро процедури за младите фамилии. Този проблем визира 200 000 български фамилии. В програмата на Българска социалистическа партия е заложено втората година на майчинството да е обвързвано с минималната работна заплата, което значи, че от 1 януари следващата година да продължи нарастването и да стане 850 лв..

Предвижда се еднократна помощ за второ дете от 1000 лв., а за трето – 1500 лв., като част от тласъците да се насърчат младежите да основават фамилии и да имат деца. Семействата с деца от 1 до 4 клас ще бъдат подкрепени, с цел да нямат финансови терзания. За всички деца до 14 години медикаментите ще са безвъзмездни. Семейното подоходно облагане ще бъде разширено. Младите хора до 26 година няма да заплащат налог върху прихода, тъй че на първата си работа ще получават повече средства.

" Има доста ограничения, които можем да използван и които не костват доста пари, а са въпрос на цели. Държавата би трябвало да мисли преди всичко за хората. Българска социалистическа партия се откроява на настоящия политически декор като сериозна партия, с почтени, потвърдили се претенденти, които желаят същински да трансформират България “ – акцентира лидерът на пловдивската листа на социалистите.

Третият в листата доцент доктор съобщи, че ръководещата коалиция, в която взе участие Българска социалистическа партия, сложи преди всичко България и потребността страната да върви напред, да оказва помощ на младежите и да обезпечи почтено бъдеще на своите пенсионери. Припомни триумфите на представителите на социалистите в изпълнителната власт в обществената сфера, земеделието, стопанската система и туризма.

" Този път липсва конникът на бял кон, който идва споделя: " Аз ще оправя България “. Този път българите би трябвало да избират сред партии и претенденти, които са добре познати, би трябвало вярно и тъкмо да оценят техните благоприятни условия, това, което могат да дадат на страната, а освен да задоволят своите персонални егоистични ползи “ – акцентира доцент Йорданов.

31-годишният магистър по историческо завещание и културни институции Иван Цанов, подложен на шеста позиция в листата на " Българска социалистическа партия за България “, заявява, че ще работи за решение на казуса със постройката на пловдивската опера и възстановяване на материалната база на културните институции. Заяви, че ще спомага България да има първокласен футболен стадион, на който да се посрещат интернационалните мачове, както и за възстановяване на всеобщия и на учебния спорт.

Председателят на Горско стопанство на Българска социалистическа партия – Пловдив, който е втори в листа №28 в града, увери, че дружно с лидера и всички претенденти ще се борят целите на град Пловдив да бъдат преди всичко.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР