Бойко Борисов пристигна в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Той

...
</TD
>Бойко Борисов пристигна в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Той
Коментари Харесай

Борисов срина със земята ПП и ДБ в Пловдив: 7 милиарда долара заминаха за Путин

Бойко Борисов дойде в Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Той е в града под тепетата, с цел да се включи в пролетния бал на локалната партийна организация.

Ето какво сподели водачът на ГЕРБ пред публицисти:

Да не си мислите, че е елементарно да си министър-председател? Аз управлявах с обсег, тъй като имах доверие зад себе си и постоянни обединения. Не желая да разясня тематиката за външния министър.

ГЕРБ не приема услужливите медии на Политическа партия, които им направиха мечешка услуга. Защо не попитаха би трябвало ли да се смени строителният министър, чийто наследник е кмет на " Подуяне " от Политическа партия, а майката е министър? Или по какъв начин Гвоздейков е министър или Спецов - началник, по какъв начин Вътев остана министър? Защо питате единствено за външния министър?

Тези хора - от кое място им пристигна тази ненавист и експанзия, те нападат всичко! Техните гласоподаватели от Политическа партия и Демократична България по какъв начин си изясняват, че всеки ден сред 8 и 10 милиона кубика съветски газ влизат в България? Това ли им е диверсификацията?

3 години съветски нефт с дерогация. Сега погледнете на открито цените на дизела и бензина без дерогация - същите ли са? Същите са. Заминаха ли 7 милиарда $ за Путин? Заминаха! Какво ще обяснят на своите гласоподаватели от Политическа партия и Демократична България? 

Той разяснява, че е доста преференциално, че България има 20 % от терминалите на газ в Александруполис. По същия метод стратегическо съгласно него ще е смисъла на контракта с " Боташ " точно когато пристигна възбраната за доставка на съветски газ в Европа.

" Когато Германия и Нидерландия спрат терминалите си за съветски газ, тогава Балкански поток ще стане печатница за пари. Стотици милиони облага ще се бълват на година, а те си вършат комисии ". 

Повече гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР