Бизнесмен е пребил брутално съпругата си в Пловдив. Това

...
</TD
> Бизнесмен е пребил брутално съпругата си в Пловдив. Това
Коментари Харесай

Бизнесмен преби с тенис ракета жена си, хванал я да говори по телефона! Травмите са нечовешки

Бизнесмен е пребил брутално брачната половинка си в Пловдив. Това оповестиха преди броени минути от районната прокуратура в града под тепетата, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Въпросният субект е бил извънредно ревностен. Затова е конфигурирал подслушвателни устройства в мобилните телефони и такива за следене на местоположението - на дамата и на децата.

Те неведнъж са били заключвани в дома им без тяхното единодушие. Имало е доста пъти кавги и побои. Вчера към 23,00 часа мъжът се прибира и заварва жена си да приказва по телефон, който той не е виждал и който няма сложено устройство за подслушване. Тогава взима една тенис ракета и стартира побой, в резултат на който потърпевшата е с голям брой хематоми, разкъсан далак,, фрактури на две ребра спукано тъпанче. В момента тя е в тежко положение, а лекари е оперират.

След побоя дамата съумява да избяга, а нейни приятелки я откарват до болничното заведение. Там лекарят я познава, тъй като се оказва, че през 2018 година тя е била при него - отново с контузии, като тогава завила, че е паднала по стълбите. Децата не са станали очевидци на вчерашния побой, посочи заместител районният прокурор Атанас Илиев.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР