Бившият народен представител от ПП Възраждане, избрана от Пловдив, се

...
</TD
>Бившият народен представител от ПП Възраждане, избрана от Пловдив, се
Коментари Харесай

Бивша пловдивска депутатка: Дори да съм грозна и стара, това не прави К.К. нито по-красив, нито по-млад

Бившият депутат от Политическа партия " Възраждане ", определена от Пловдив, се обърна към членовете на партията, на която симпатизираше до неотдавна, видя  Plovdiv24.bg. Във фейсбук тя написа отворено писмо, откакто стана обект на гневни нападки през времето, откогато разгласи, че се оказва от партия " Възраждане ". Ето какво написа тя:

Леко послание към членове и симпатизанти на Възраждане:

Дори да съм грозна и остаряла, това не прави К.К. нито по-красив, нито по-млад.

Дори да споделям неща, които не харесвате, това не значи, че би трябвало грозно да кълнете и плюете по мен. Свиквайте и проявявайте най-малко обикновено образование, за ваше положително е.

Смятате, че това, че не одобрявам К.К. и партията му, значи, че съм изменник. Ами не съм. Не всеки е задължен да ви харесва. Не всеки е задължен да ви се възхищава. Има хора, които мислят и виждат истината, а тя е, че една прелестна концепция се опорочава от маргинали и алчни кариеристи.

Дори да вършиме грозни колажи с мен и да пускате войска от тролове да ме плюе, няма да станете по-симпатични в очите на обществото. Единствено ще отвратите от себе си естествените хора.

Аз си споделям моето мнение и това, което съм видяла. Дали ви харесва или не, не ме вълнува. Не истерясвайте от всяка моя дума, безсмислено е, няма да ме спрете да споделям какво мисля.

Не гледайте толкоз изборно. Виждате всички мои неточности съгласно вас, само че не виждате по какъв начин К.К. даже не изясни къде са парите от безотчетните, за какво е излъгал Сметна палата, за какво е дал своя вот с ГЕРБ и за какво няма фрагменти. Не виждате по какъв начин незабавно стартира да ме клюки грозно и долно, изцяло в негов жанр, но не ви харесва, че се пазя.

Само психопати желаят всички да ги харесват и отхвърлят правото на битие на тези, които не ги харесват. Не е обикновено сходно отношение към всеки, който ви подлага на критика. Не е обикновено да искаш всички да ти ръкопляскат, а ти да се смяташ за възвишен. Не е обикновено да плюеш и обиждаш всеки, който ти задава въпроси.

Някой нещо неразбрал!?!

-Гривова
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР