Безобразие в Billa - така озаглави сигнала си до Plovdiv24.bg

...
</TD
>Безобразие в Billa - така озаглави сигнала си до Plovdiv24.bg
Коментари Харесай

Сигнал: За последен път влизам в този магазин, разтопиха ни се сладоледите

Безобразие в Billa - по този начин озаглави сигнала си до Plovdiv24.bg наш постоянен четец. Ето какво още има да ни каже индивидът: 

" Здравейте, желая да споделя днешното си прекарване в хипермаркет Billa на ViaPark. След като влязохме с децата за по 1 сладолед и се запътихме към касите, видяхме голямата опашка от хора, обслужвана от единствено 2 каси.

След като общително попитахме може ли да отворят още, отговорът беше " Нямаме повече хора ". Кой хипермаркет би си разрешил в събота да остави магазините си без работна ръка?

В другите хипермаркети, когато има опашки, виждаме по какъв начин шефовете дори сядат да обслужват клиентите, когато стартира да се усилва опашката, само че, уви, Billa смят,а че няма потребност от повече хора, тъй като ние можем да чакаме.

Наложи се цели 2 пъти да подменя сладоледите на децата, тъй като се разтапяха от жегите и чакането на опашка. Добре че имаше общителни хора, които ни пуснаха пред тях, с цел да може децата след 30 минути в Billa за 2 сладоледа да съумеят да си хапнат сладоледа. който въпреки всичко беше разтопен. Това е последният ми път. в който навестявам този хипермаркет! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР