Атанаска Бакалова – майката на зверски убития Димитър Малинов от

...
</TD
>Атанаска Бакалова – майката на зверски убития Димитър Малинов от
Коментари Харесай

Майката на убития Митко от Цалапица публикува скандални чатове: Страхът не е оправдание за мълчание!

Атанаска Бакалова – майката на свиреп убития Димитър Малинов от Цалапица разгласява фотоси на чатове сред сина й и момиче от селото на име Яница, видя Plovdiv24.bg . Коментарите под поста на госпожа Бакалова са десетки и всички са в поддръжка на майката в търсене на истината за убийството на детето й. 

Защо качвам тези чатове ли? Защото това момиче си написа със сина ми непрекъснато. Крият се не знам от кой/ единствено подозирам/. Вижте изказ на дама, и единствено аз ли като чета разбирам нейната интервенция в връзките на Митко с Рангел, и с други момчета. Защото в случай че Яница е изтрила сина ми от чатовете, от предишното, от живота си/ както го направиха огромна част от неговите " другари " /то аз не съм го направила от телефона на Митко.

Така и не мога да си обясня, по какъв начин това момиче живее и диша умерено?

Как заспа на 20 - ти юли през нощта, откакто най- евентуално е знаела какво се е случило? Защо мисля по този начин ли? Защото това е последният им чат. Тя дава обещание,както нормално, да написа като се прибере. Не написа, само че не го и търси в идващите дни. Не пожела да се срещне с мен, само че друго момиче го направи, тъй като няма какво да крие.

Ако майчиното ми възприятие ме лъже, съм подготвена да се извиня. Но миналото време, от ден на ден ми даде да схвана доста истини. Де, да ги знаех по- рано...Бих предпазила детето си...от лукавство, от изменничество, от положителни " другари " и подправени любови. Бих го предпазила от гибелта. Справедливост би трябвало да има от Българския съд, само че сигурно такава ще има и от един различен съд. През него всички минават рано или късно.

Страхът, не е опрощение за безмълвие.

Ето и част от мненията:

Щом стопира да го търси, повече от ясно е, че знае всичко, и че е забъркана повече от всеки различен. И в този момент в случай че съм на мястото на всички които би трябвало, ще я притисна и ще си изпеее и майчиното мляко и кътните зъби ще си изплюе. Всеки ден душевен тормоз, за такива изчадия като нея.

Рангел си е изтървал нервите върху Митко,тая дребната е наляла масло в огъня от 100 км проличава по тази причина не желае да приказва с вас. Господ гледа!

Ех,г-жо Бакалова...

Чудя се какво е това ваше сърце,как издържате всичко това?Ние със родителите ми също преминахме през този пъкъл когато загубихме брат ми.

Казват времето лекува,но не...

Просто свикваш да живееш с болката.

Макар и от надалеч ви поддържам,защото няма по неприятно от това да загубиш детето си.

Силна сте и имам вяра,че един ден ще разберем истината.

Колкото и заплашителен да е Рангел,аз мисля,че в основата на това са близнаците.

Борете се г-жо Бакалова,борете се.....

И не спирайте да слушате сърцето си,майчиното сърце постоянно прошепва истината

Това девойче да не би да е общо за Цалапица? Половината село баджанаци ще излезнат.

Преди време и кметът се говореше, че бил заплетен с такава общителна госпожица, може би с нея, може и да е било клюка.

Завъртяла е горни/долни глави нацяло село..

Трябва да я разпитат, наподобява че знае повече, в сравнение с споделя... От в този момент ги виждам трима като причинители Рангел и близнаците, както и двама като укриватели - това девойче и момчето, което е било с тях.

Снимки на чатовете може да видите в нашата изложба.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР