Агресивен пловдивски Батман бе осъден в Пловдив на една година

...
</TD
>Агресивен пловдивски Батман бе осъден в Пловдив на една година
Коментари Харесай

В Пловдив осъдиха агресивен Батман

Агресивен пловдивски " Батман " бе наказан в Пловдив на една година лишава от независимост при непоколебим режим, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

Подсъдимият е Г.Х.Ш се яви в зала с белезници и съпроводен от правосъдни охранители, с цел да разбере дали може да признае винати си и да подписа съглашение с прокуратурата. 

Мъжът е упрекнат, че на 24.08.2023г. е предизвикал на Мариела Николова лека телесна щета, изразяваща се в оток в лява слепоочна област на главата, кръвонасядане на лява скула, охлузване на лява скула, кръвонасядане на дясното рамо, охлузвания на дясното рамо, охлузване на лява предмишница, охлузване на десен лакът и кръвонасядане на дясно бедро.

Деянието му е осъществено при изискването на домашно принуждение, като е упражнявал психическо и физическо принуждение по отношение на нея.

Двамата имат дете и са били във фактическо общуване. Мъжът е упрекнат още, че към 02:50 часа същата нощ е влезнал посредством щурм в жилището, населявано от Николова и е унищожил мобилния й телефон, като го е блъснал в земята.

Съдия Атанаска Анастасова счете, че съглашението е рационално -  мярката му за неотклонение бе доказана и осъди подсъдимия на една година отнемане от независимост в изискванията на непоколебим режим. Той би трябвало да заплати счупения телефон в размер на 120 лв., както и разносите по делото.

В зала тя показа, че това не е първото нарушение на подсъдимия, само че се надява да му бъде последното. Мъжът не отвърна по никакъв метод на думите й.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР