Абитуриентите от Пловдив все повече разчупват стандартите за появяването си

...
</TD
>Абитуриентите от Пловдив все повече разчупват стандартите за появяването си
Коментари Харесай

Лъскави возила, каруци и трактори: Пловдивските абитуриенти отново показаха оригиналност

Абитуриентите от Пловдив от ден на ден разчупват стандартите за появяването си на бала. Тази година имаше каруца, трактор, камион, трабант, жигули, даже ТИР, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

Интересен беше изборът на една от дамите от Търговската гимназия в Пловдив, която се появи в национална носия, съпроводена от гайдар. Със сигурност по-голяма независимост и разчупеност имаше при абитуриентите от ПГ по облекло “Ана Май ", ПГХТТ и ПГ по механотехника “Проф. Цв. Лазаров ", които честваха в хотел " Санкт Петербург " поради придвижването в региона.

Завършващите от Търговската и Английската гимназия бяха заложили на първокласните возила - джипове, последни модели мерцедеси, беемвета и аудита. Не е за поверие, само че факт, че множеството от тях бяха надули чалга музика в колите си. Явно тази музика ги вълнува в този стадий от живота им. 

Полицията строго ограничаваше придвижването в региона на Новотела на други коли, които не возят зрелостници. Пушилка подвигнаха рокерите, които на два пъти съпровождаха абитуриенти до това място. Един трабант също разчупи първокласната атмосфера.

Тоалетите на девойките тази година са елегантни и стилни, без фрапиращи детайли по тях. Предимно в дълги тоалети с доста воали, хубост и хубост. Стилни са и момчетата, облечени най-вече в тъмни костюми. Като същински джентълмени.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР