tbi bank не спира да подобрява мобилното си приложение и

...
tbi bank не спира да подобрява мобилното си приложение и
Коментари Харесай

tbi bank с редица нови функционалности в мобилното приложение

tbi bank не стопира да усъвършенства мобилното си приложение и да прибавя нови функционалности, с които прави всекидневието на българите по-удобно.

Клиентите на банката към този момент могат комфортно и бързо да вършат над 150 типа заплащания към всички институции с бюджетни сметки в страната. Услугата е без спомагателни такси и се прави единствено с няколко клика в tbi bank app – потребителите би трябвало само да вкарат IBAN на бюджетната организация.

Сред другите новости в приложението е опцията за генериране на документи като „ Извлечение по сметка “ и „ Движение по сметка “, които могат да бъдат свалени в pdf или excel файл. Клиентите на tbi към този момент могат да изтеглят на устройствата си и контракт за заем, в случай че той е подписан през мобилното приложение.



Оптимизация е направена и в секция „ История на преводите “, където потребителите към този момент могат да вършат информации по основна дума и да филтрират по авансово заложени критерии като интервал, сума, тип трансакция.

Атрактивни предложения, просветително наличие и занимателни игри с награди също са налични в приложението на tbi bank, с помощта на партньорството със Storyly – платформа за ангажиране на потребителите посредством интерактивни истории за мобилни приложения и уеб страници. По този метод tbi в допълнение усъвършенства прекарването на клиентите в приложението, предоставяйки им освен финансови услуги, само че и скъпа информация и просветително наличие под формата на интерактивни истории.



„ Нашата карта neon и мобилното ни приложение са тук, с цел да вършат всекидневието на българите по-удобно и елементарно. Новите функционалности в tbi bank app са единствено едно допълнение към безплатното всекидневно банкиране, опцията за извършване на покупки с финансиране от банката и за делене на заплащанията на вноски без такса, олихвяването на средствата по разплащателната сметка и депозитите с най-хубавата рента на българския пазар. Всичко това прави neon и tbi bank app желано решение за ръководство на персоналните финанси от от ден на ден българи “, споделя Елена Кънева, началник на продуктовия маркетинг на tbi bank app.

В идващите месеци tbi bank ще продължи да прибавя нови функционалности в мобилното си приложение.

Последвайте канала на

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР