Тази забележителна звезда е покровител на военните и полицаите. В

...
Тази забележителна звезда е покровител на военните и полицаите. В
Коментари Харесай

Астрологична карта - ето как влияе Сириус върху човешкия живот и емоциите

Тази забележителна звезда е настойник на военните и служителите на реда. В медицината Сириус е доста значима звезда, която според от събитията може да даде и чудно излекуване, и цялостно опустошение на организма.

В астрологията няма безусловно разбиране за положително или зло, има единствено обективно състояние на планетите и звездите. Затова абсолютно силата и качеството на планетите би трябвало да се преглеждат в подтекста на наталната карта. Затова и Сириус може да се пояснява в съответната звездна обстановка единствено в подтекста на общата картина.

В съединяване със Слънцето звездата оказва помощ човек да получи заслужена (или незаслужена!) отзивчивост, благосъстояние, популярност. В отрицателния вид, при изумено Слънце с възрастта известността и парите елементарно се губят.

С Луна – човек се снабдява с авторитетни другари, положително семейство; при проваляне в живота му пораждат фамилни затруднения, а приятелите се оказват предатели.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества

С Меркурий – може да получи поддръжка от началството и бързо да се изкачи по кариерната стълбица или да получи висок пост. При зле аспектиран Меркурий Сириус става причина за на вятъра безпокойствие и възпрепятстване на кариерата.

С Венера Сириус се стреми към комфорт, подчертава върху маниерите и умеенето красиво да се показа индивидът в обществото. При изумена Венера той може въобще да не обръща внимание на външността.

С Марс Сириус става доста деен, жадува деяние и власт; със злобен Марс – честолюбивите желания могат да доведат до неприятни последици.

С Юпитер – огромен триумф, голямо благосъстояние и обилие от странствуване. При изумен Юпитер – празен метод на живот претрупаност.

Със Сатурн Сириус подарява на индивида непоклатимост, неизменност и възприятие за такт. При неподходящия вид – повишено мнение за себе си, несъобразителност и нервност.

С Уран – известност и умеене елементарно да се ориентира в новите технологии. При проваляне на планетата – отрицателна популярност и неприятна известност.

С Нептун – свръхчувствителност и свръхспо-собности. При изумен Нептун – фанатичност и неправилна интерпретация на интуицията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР