Тази вечер в става много горещо. Дий и Дебора се

...
Тази вечер в става много горещо. Дий и Дебора се
Коментари Харесай

Горещи ласки в индианската палатка в Big Brother

Тази вечер в става доста горещо. Дий и Дебора се отдават на горещи милувки в индианския вигвам, Динко прави поредност от номера, някои от които на ръба на разпоредбите за живот в Къщата, а финалната задача в седмичната задача активизира индианците да работят в екип.

След няколко дни, прекарани в мизерия на двора на Къщата, двама индианци ще намерят своя метод да се сгреят. Дий и Дебора ще станат рисково близки, а градусите в индианския вигвам внезапно ще се покачат. Горещи милувки и буйни целувки ще завладеят нощта на двамата, а какво ще се случи на идната заран, следва да разберем.

Ролята на каубой очевидно ще се окаже незадоволителна за Динко и той ще потърси разнообразни способи да разнообрази дните си в Къщата и да стане още веднъж център на внимание измежду останалите. Ямболският предприемач първо ще си направи солена смешка с Луна, а по-късно ще се хване на рисков бас със своите Съквартиранти, какво ще се случи и ще се трансфорат ли шегите на Динко от играчка в плачка, ще разберем доста скоро.

Тази вечер ще проследим и края на седмичната задача на Съквартирантите. След голям брой премеждия, студени дни и нощи в двора, хранене с фасул и сухари, през днешния ден индианците ще получат последната и решаваща задача. Тя ще изисква изключителна сръчност и работа в екип, а дали ще се оправят сполучливо и ще доведат ли задачата си до сполучлив край, ще разберем в дейли епизода тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Всички детайлности за Съквартирантите, настоящи вести и извънредни фрагменти от риалити шоуто може да откриете в уеб страницата на и на формалната страница на. Целите епизоди на предаването може да гледате в, a най-интересните моменти да следите във.

Вижте още забавни моменти от живота на Съквартирантите:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР