Тази вечер в Шоуто на Слави.Иво Сиромахов:Всеки може да разбере,

...
Тази вечер в Шоуто на Слави.Иво Сиромахов:Всеки може да разбере,
Коментари Харесай

Сиромахов: По всичко си личи, че кюлчето си тежи колкото в София, толкова и в Брюксел

Тази вечер в " Шоуто на Слави ".

Иво Сиромахов:

" Всеки може да разбере, че България е в предизборна акция и по дебатите в Европейския парламент. Онзи ден, в разгара във войната в Украйна, и когато толкоз стопански проблем са надвиснали над всички европейски страни, ръководителят на групата на всички европейски страни Манфред Вебер реши, че сега по-важна за Европа е тематиката за ареста на някогашния министър председател Бойко Борисов. Той даже прикани Еврокомисаря по правораздаването да вземе отношение и да жигосах ареста.

Припомням ви, че преди време, различен евродепутат от Европейската национална партия се опита да почисти имиджа на Бойко, като съобщи, че фотосите в спалнята му са манипулирани!

Аз не знам дали фотосите са манипулирани, съгласно мен не са, само че по всичко си проличава, че кюлчето си тежи колкото в София, толкоз и в Брюксел.

Искам да попитам Манфред Вебер, щом са толкоз загрижени за вътрешните проблеми на България, за какво не бяха толкоз дейни, когато служители на реда пребиваха почтени протестиращи против същия този Борисов? ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР