Тази вечер в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ водещият провери в

...
Тази вечер в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ водещият провери в
Коментари Харесай

В „Шоуто на Николаос Цитиридис“: Мис България 2009 Антония Петрова разказа подробности за сватбата си

Тази вечер в „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ водещият ревизира в Google резултатите за Денди, които излизат и дружно с него разясниха някои от най-пикантните публикации. Денди удостовери правилните и отхвърли всички погрешни.

Антония Петрова – Мис България 2009 и Мисис Русия 2012 подари на Николаос персонално подготвен от нея компот от ягоди. Тя описа по какъв начин са се срещнали със своя брачен партньор, по какъв метод е протекла тяхната женитба и показа любопитни обстоятелства за техния наследник Благовест, който назовават в резюме Бест – хвърлили са пъпа му в Президентството.

Снимка: Олег Попов

За край Николаос и Антония изиграха игра – в торбички са сложени предмети, които Николаос и миската би трябвало да познаят, само че единствено и само посредством напипване;

Снимка: Олег Попов

Chef Павел Павлов – научи Николаос на тънкостите при правенето на шоколадови бонбони, които дружно подготвиха. Шеф Павлов описа за всички надпревари, в които е взел участие и медалите, които е печелил както самостоятелно, по този начин и с националния тим на Норвегия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР