Тази вечер в Националния исторически музей се провежда традиционният прием

...
Тази вечер в Националния исторически музей се провежда традиционният прием
Коментари Харесай

Стилната Деси Радева прикова всички погледи на традиционния прием на президента по случа 24 май

Тази вечер в Националния исторически музей се организира обичайният банкет на президента по случа 24 май. По случай празника половинката на държавния ни глава Десислава Радева бе облякла стилна алена рокля. Дрехата бе разчупена с воал в региона на деколтето. Радева заложи и на класическите черни високи обувки в добавка към тоалета. Като бижута тя бе подбрала огърлица с камъни.

Вицепрезидентът Илияна Йотова също бе заложила на елегантната рокля, само че черна. Към нея тя бе добавила наниз с бели перли и бял часовник на дясната си ръка. Обувките на вицепрезидента бяха на междинен ток и в черен цвят с бели детайли.

Снимка: Канал 3

Корнелия Нинова също впечатли със стилна рокля. Горната част на дрехата на лидерката на Българска социалистическа партия се състоеше от хубав черен плат, който елегантно падаше върху долната част на сиви, черни и бели раета. Върху роклята Нинова бе сложила красива златиста брошка с камъни. В допълнение към тях бе обула сребристи обувки с черен велур на върха.


Сред гостите има доста учители, преподаватели, професори и хора на духа. Силно показани са още дипломатическият корпус и църквата.
Има и политици, само че няма нито един министър.

Събитието беше почетено от президента (1997-2002 г.) Петър Стоянов.

В словото си президентът акцентира, че семейството му е единствено алегорично. По думите му духовността изживява сложен миг, в който точно хора като присъстващите би трябвало да оказват помощ.


Снимка: Канал 3



По-рано Радева бе употребила обществените мрежи, с цел да честити празника на българите. Тя бе споделила пост за надпреварата „ Пазим езика си “.



ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА БЪЛГАРСКАТА ПРОСВЕТА И КУЛТУРА И НА СЛАВЯНСКАТА ПИСМЕНОСТ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР