Тази вечер в Hell’s Kitchen тримата номинирани Нина, Силвия и

...
Тази вечер в Hell’s Kitchen тримата номинирани Нина, Силвия и
Коментари Харесай

Нина, Силвия и Дани в оспорван кулинарен трибой

Тази вечер в Hell’s Kitchen тримата номинирани Нина, Силвия и Дани Спартак ще влязат в оспорван кулинарен трибой, а спечелилият от него ще се отърве от номинацията си. Решаващата за седмицата вечерна резервация ще посрещне доста специфични посетители – Валя Балканска, гайдарят Петър Янев, певицата Глория, щерка ѝ Симона Загорова и рапърът 100 Кила.

Първият в Hell’s Kitchen България кулинарен трибой ще изправи Нина, Силвия и Дани пред едно на пръв взор елементарно предизвикателство. Всеки от тях ще би трябвало да подготви обичайната българска супа, само че набирането на артикули за нея ще се окаже по-голямото тестване за номинираните. Те ще би трябвало да изберат по един навигатор от тима си, който да ги упътва къде са мечтаните артикули, до момента в който очите им са завързани. Създателят на най-хубавата супа ще получи назад готварската си куртка и ще се отърве от номинация.

Вечерната резервация ще стартира с изненадваща замяна в тимовете. Специалните посетители ще засилят напрежението в професионалната кухня, а забавените им поръчки ще принудят началник Ангелов да предприеме изключителни ограничения и той ще вкара 100 Кила в кухнята. По-късно, Ангелов ще накара Гичка да сервира извиненията си на една от масите, а по-късно ще ѝ покаже какво е същинско опрощение, целувайки буйно брачната половинка си Наталия, пред очите на нищо неподозиращата Гичка.

Кой тим ще се оправи по-добре с решаващата вечерна резервация, кой ще бъде номиниран от изгубилия тим и кой ще напусне надпреварата вечно, ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.

Актуални вести ще откриете на уеб страницата на Hell’s Kitchen България, както и на "Фейсбук " страницата на предаването.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР