Тази вечер в Big Brother: Most Wanted live от 21:00

...
Тази вечер в Big Brother: Most Wanted live от 21:00
Коментари Харесай

Един съквартирант е принудително отстранен от Big Brother

Тази вечер в Big Brother: Most Wanted live от 21:00 часа по NOVA ще станем очевидци на невиждани дейности на един от Съквартирантите, а Big Brother ще го в профил наложително от плана. Мариела ще влезе в рискова игра на нерви с останалите и всичко това тъкмо преди вторите номинации в Къщата.

Един Съквартирант ще премине границите и ще предприеме дейности, невиждани в 13-годишната история на Big Brother, в резултат на което ще бъде наложително отхвърлен от шоуто. Какво ще се случи, с цел да накара Големия брат да вземе това решение и кой е отстраненият участник, ще разберем още довечера.

Седмична задача „ Супергерои “ изправи най-търсените звезди пред огромно предизвикателство. Всеки от тях би трябвало да се изправи очи в очи с най-слабите си страни и да се пребори с тях, с цел да върне своите суперсили. Мисията несъмнено съумя да разбуни духовете в Къщата за следващ път, а довечера ще забележим кои са най-засегнатите от нея Съквартиранти. Въпреки че ще дава всичко от себе си в името на триумфа, Луна ще стане обект на рецензии за следващ път. Стратегът Мариела ще се опита да се възползва от създалата се обстановка, само че дали ще успее да изиграе добре ходовете си и ще удържи ли Луна на тежкото физическо натоварване, следва да разберем.

Всички събития в Къщата ще се случат тъкмо преди вторите постоянни номинации. Всеки Съквартирант ще уточни двама от останалите, с които никога не желае да продължи да съжителства, а кои ще се окажат застрашените от изпъждане и ще се борят за зрителска поддръжка в понеделник, ще разберем довечера.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР