Тази вечер в 21:30 часа е реваншът от първия квалификационен

...
Тази вечер в 21:30 часа е реваншът от първия квалификационен
Коментари Харесай

ЦСКА-София постави солидни основи, но има още работа за вършене

Тази вечер в 21:30 часа е реваншът от първия квалификационен кръг на Лига Европа сред Титоград и ЦСКА-София. Българският отбор сложи солидни основи към класирането си за идната фаза с успеха с 4:0 в София. Въпреки това възпитаниците на Добромир Митов нямат право на разпределяне и би трябвало да довършат започнатото. Домакините пък до последно ще се надяват да сътворят малко знамение и да изхвърлят “червените” от конкуренцията.

Истината е, че ЦСКА-София към този момент е с единия крайник във втория кръг и мъчно можем да повярваме, че “армейците” ще отпаднат след безапелационния триумф в първия мач. Въпреки това те имат защо да играят и би трябвало да търсят успеха. Първо, тъй като тя ще даде спомагателни точки за клубния и националния коефициент в евротурнирите, а на второ място - с цел да може играчите да си върнат самочувствието, което бе разтърсено след равенството 2:2 с Етър в първия кръг на efbet Лига.

Титоград с нищо не впечатли в първия мач на “Българска армия” и надали ще забележим някакво кой знае какъв брой преобразено лице от черногорския отбор в днешния мач. Все отново домакините са жадни за реванш след неприятното проваляне в София и сигурно ще желаят да покажат, че могат повече от това, което демонстрираха в България. Не бива да се не помни и фактът, че те ще играят пред своите почитатели и ще желаят да ги зарадват с победа.

Треньорът на Титоград Драголюб Джуретич няма никакви проблеми с контузени и осъдени футболисти за днешната среща. Очаква се той да пусне на терена Иванович на вратата, а пред него в отбрана ще стартират Новович, Живкович, Чинеду и Роганович. Николич и Райчевич ще са двамата опорни халфове, а Павлович ще бъде в ролята на плеймейкър. Менди и Бърнович ще стартират на крилата, а в офанзива ще работи Джалович.

ЦСКА-София въпреки това има много повече проблеми с окомплектоването на състава. Наказан за този мач е Божидар Чорбаджийски, а с травми са Стойчо Атанасов, Енрике Рафаел и Иван Турицов. Така треньорският щаб евентуално ще заложи на Черниаускас под рамката и карето Митков, Бодуров, Томаш и Жеферсон в защита. Малинов и Бикел ще са двамата отбранителни полузащитници, а Кери и Давидов ще оперират по двете крила, а в офанзива ще стартира Уот. Зад гърба му пък ще го поддържа Фабрини.

Лига Европа, първи прелиминарен кръг, реванш:

ТИТОГРАД - ЦСКА-СОФИЯ (в първия мач 0:4)

Вероятни сформира:

ТИТОГРАД: Иванович, Новович, Живкович, Чинеду, Роганович, Райчевич, Николич, Павлович, Менди, Бърнович, Джалович

ЦСКА: Черниаускас, Митокв, Бодуров, Томаш, Жеферсон, Малинов, Бикел, Фабрини, Кери, Давидов, Уот

Стадион: Градски, Подгорица
Съдия: Василис Димитриу (Румъния)
Начало: 21:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР