Тази вечер стартира 10-ия юбилеен сезон на Като две капки

...
Тази вечер стартира 10-ия юбилеен сезон на Като две капки
Коментари Харесай

Капките крият още един участник: Не се ли усъмнихте още в началото?

Тази вечер започва 10-ия юбилеен сезон на " Като две капки вода ", а продуцентите на шоуто оповестиха деветимата участника, които ще се борят за победа в шоуто за фалшификати. Наш кореспондент научи, че довечера ще има изненада с появяването на още един - 10-ти участник.

В шоуто за фалшификати влизат Дарин Ангелов, Крисия, Руслан Мъйнов, Есил Дюран, Алисия, Мариана Попова, Моню Монев, Краси Радков и Александър Сано. Голямата изненада ще е довечера, когато в шоуто ще се включи и една от топ звездите от чалгата.

Репетициите за първия лайф към този момент текат интензивно, а хора от екипа на шоуто ни подшушнаха, че огромната изненада довечера ще е появяването на една от най-големите и обичани фолк певици. Нейното присъединяване няма да е епизодично, ще бъде участник актов всички останали.

" Няма по какъв начин това да е десети сезон, а участниците да са 9. Не се ли усъмнихте още първоначално ", питат риторично хора от екипа. Все отново взеха решение да запазят в загадка самоличността на чалга фурията, само че ни увериха, че става въпрос за певица, която се намира в топ 5 всички чалга ранглисти.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР