Тази вечер ще видят Къщата на VIP Brother 2013 променена

...
Тази вечер ще видят Къщата на VIP Brother 2013 променена
Коментари Харесай

Нов ред в Къщата разделя звездите на Полицаи и Граждани

Тази вечер ще видят Къщата на VIP Brother 2013 изменена за следващ път. Тя ще бъде изпълнена с табели, които от своя страна ще донесат нов ред. В седмична Мисия „ Правилата са за простаците " ще би трябвало да се подчинят на голям брой правила, както и единомислещо да изберат трима свои представители с лидерски качества, които да влязат в ролята на Полицаи в самостоятелната територия на BIG Brother.

Съквартирантите-полицаи ще би трябвало да наблюдават за спазването на законите, разполагайки с правото да глобяват Гражданите с жълт стикер при несъблюдение на Кодекса. Само няколко часа след началото на Мисията сред Полицаите и Гражданите ще бъдат установени и първите груби нарушавания.

С приближаването да финала Къщата се трансформира във все по-ожесточена зона на война и довечера Мира и Ваня още веднъж ще застанат от двете страни на барикадата. Решението на Пламен да разполага самичък с облагата от Мисия „ Кредит " ще разпали пристрастеностите измежду. Мишо Шамара и Червенкова за следващ път ще възнегодуват против арогантното държание и егоизма на Пламен, само че този път под прицел ще бъде неговият безконечен бранител Мира.

След като на Златка Димитрова се наложи да излезе от Къщата, с цел да изпрати за финален път своя татко, тя ще се завърне и ще показа, че главният й претекст да остане в шоуто е благотворителната идея за подкрепяне на хора, нуждаещи се от средства за лекуване и грижи, в която взе участие.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР